Povestea noastră

Cabinetul Veterinar ZooMed a fost înființat în anul

1999 din dorința de a veni în sprijinul animăluțelor, de a le oferi serviciile și îngrijirea medicală de care au nevoie.

De atunci și până în anul 2007 ne-am desfășurat activitatea în București, Sectorul 6, pe Drumul Timonierului, unde am reușit prin dedicare și profesionalism să le câștigăm încrederea atât proprietarilor, cât și animăluțelor.

Începând cu anul 2007, ne-am relocat într-un spațiu mult mai generos pe Str. Tudor Vladimirescu nr. 375 din Domnești, Ilfov, unde am ținut cont și de nevoile proprietarilor, oferindu-le o curte spațioasă, special amenajată, în care să petreacă timpul până la programare.

Am înființat acest cabinet veterinar din pasiune pentru meseria pe care o practicăm, iar din dorința de a veni în ajutorul animalelor dumneavoastră, dacă transportul nu poate fi realizat sau este realizat cu dificultate, ne vom deplasa noi la domiciliu pentru consultații.

Personalul cabinetului nostru este oricând pregătit să

vă întâmpine nevoile și îngrijorările cu privire la membrul necuvântător al familiei, să prevină sau să trateze suferința folosind toate cunoștințele medicale deținute. 

Ne îmbogățim constant cunoștințele prin participarea la evenimente de pregătire continuă (cursuri, simpozioane, congrese și workshop-uri de specialitate) atât în țară, cât și în străinătate.

Pentru orice întrebări, sfaturi și îngrijorări, Dr. Paula Barbulescu și întreaga echipă Zoomed vă stau la dispoziție.

ZooMed în imagini

Cabinetul veterinar ZooMed Domnești în imagini

Testimoniale

Câteva păreri, transmise de cei care ne-au trecut pragul și au avut încredere în noi:

Aceasta pagina foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.