Povestea noastra

Cabinetul Veterinar ZooMed a fost infiintat in anul 1999. De atunci si pana in anul 2007, a functionat in Bucuresti, in Sectorul 6, pe Drumul Timonierulu, unde am reusit, prin dedicare si profesionalism, sa avem o multime de clienti. Incepand cu anul 2007, cabinetul nostru s-a mutat intr-o alta locatie, cu un spatiu mult mai generos, pe Str. Tudor Vladimirescu nr. 375 din Domnesti, Ilfov.

Am deschis acest cabinet veterinar din pasiune pentru aceasta meserie si din dorinta de a veni in ajutorul animalelor dumneavoastra de companie care alearga si se bucura de libertatea unei curti. De aceea, daca animalul dumneavoastra nu este obisnuit cu transportul sau nu aveti posibilitatea acestuia, noi venim in ajutor deplasandu-ne la domiciliu.

Personalul cabinetului nostru veterinar este oricand pregatit sa va ajute prietenul necuvantator, sa nu il lase sa sufere, intervenind prompt si sigur sau sa previna suferinta cu diverse tratamente preventive.

Pentru a fi informati cu tot ce este nou aparut pe piata medicala (ca informatie cat si ca produse), participam cu regularitate la diverse simpozioane si cursuri de perfectionare.

Pentru orice intrebari si sfaturi, Dr. Paula Barbulescu, va stau la dispozitie.

ZooMed in imagini

Cabinetul veterinar ZooMed Domnesti in imagini

Testimoniale

Cateva pareri, transmise de cei care ne-au trecut pragul si au avut incredere in noi

Aceasta pagina foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.